Izvor: sportal
29.07.2024 u 19:45
0

ZABELEŽEN PRVI SLUČAJ KORONE NA OLIMPIJSKIM IGRAMA: Panika u Parizu

Britanski plivač Adam Piti prvi je sportista na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Parizu koji je pozitivan na koronavirus.

Britanski plivač Adam Piti prvi je sportista na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Parizu koji je pozitivan na koronavirus.

Britanac je fenomenalno započeo takmičenje na Olimpijskim igrama, pošto je postao jedan od prvih osvajača medalja u Parizu. Piti se okitio srebrnom medaljom u trci na 100 metara prsno.

ZNATE KAKVE SU VEĆ ŽENE: Komentator izbačen sa olimpijskih igara u Parizu

Međutim, samo dan kasnije je saznao loše vesti.

 

 

Adam Piti počeo je da se oseća loše u nedelju, pred finale trke na sto metara prsno. U satima nakon trke njegovi simptomi su se pogoršali i tokom ponedeljka ujutru je testiran na kovid. U ovom momentu je pozitivan. Piti se nada da će moći da se vrati takmičenju. Kao i u slučaju bilo koje druge bolesti, situacija je pod kontrolom, a preduzete su i sve standardne mere predostrožnosti – saopšteno je iz britanskog olimpijskog tima.

Vest o tome da je korona stigla u olimpijsko selo izazvala je paniku među sportistima, koji se plaše da bi zbog eventualno dobijenog virusa mogli da budu sprečeni da ostvare svoje snove.

Adam Piti se nada da će uspeti brzo da se oporavi i da će mu biti dozvoljeno da nastupa u muškoj i mešovitoj štafeti na 4×100 metara, koje su na programu u nedelju, 4. avgusta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter