Izvor: alo
29.07.2024 u 21:00
0

LEJDI GAGA PODELILA SREĆNE VESTI: Poverila se francuskom premijeru

Moji psi i čovek kojeg volim čine ceo moj život — izjavila je tada.

Moji psi i čovek kojeg volim čine ceo moj život — izjavila je tada.

Ovu vest je muzička diva otkrila francuskom premijeru Gabrielu Atalu na Olimpijskim igrama u Parizu. U videu koji je Atal objavio na TikToku 28. jula, može se čuti kako Gaga predstavlja svog partnera Majkla Polanskog predstavlja kao „svog verenika“ dok su zajedno pratili takmičenje u plivanju.

O ljubavnoj vezi između Gage i Polanskog počelo se pričati 2020. godine, kada su ih paparaci fotografisali kako razmenjuju nežnosti na novogodišnjoj zabavi u Las Vegasu. Nedugo zatim, tokom Super Bowl vikenda 2020. godine u Miamiju, njihova veza postala je javna.

PRIJA NAPRAVILA KOLAPS U BUDVI: U publici veliki broj poznatih, a ovu pevačicu sa dečkom niko nije očekivao

U januaru 2021. godine, kada je Gaga nastupila na inauguraciji predsednika Džoa Bajdena u Vašingtonu, Polanski je bio uz nju. Blizak izvor za američki People tada je rekao da je Gaga srećna sa Majklom i „zahvalna što ima njegovu podršku“.

Kasnije te godine, Gaga je u intervjuu za The Hollywood Reporter retko komentarisala svoju vezu, posebno nakon što su njeni psi Koji Gustav oteti tokom napada na njenog šetača.

—  Moji psi i čovek kojeg volim čine ceo moj život — izjavila je tada.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter