Izvor:
03.07.2016 u 19:48
0

POSLEDNJA ŽELJA U „PAROVIMA“: Anđela poručila sestri da se hitno čuje sa Mikijem i da…

Počeo je poslednji nedeljni ručak u ovoj sezoni rijaliti programa "Parovi". Učesnici su posebno raspoloženi, uživaju uz orkestar "Emocije" i ručaju, a nekima od njih se i porodica uključuje u program.

Tako je Anđelu Lakićević iznenadila sestra Stefana koja se javila u emisiju. Lepa glumica je počela da plače od sreće.

Gde si, Ćefo? Gde si ljubavi? Poželela sam te. Ne mogu da čekam da te zagrlim – vrištala je Anđela uzbuđena jer čuje sestru.

Ja sam kući, odmaram. Mama je na poslu. Toliko te volim, jedva čekam da te vidim – odgovarala je Stefana.

Molim te da organizuješ sve ljude koje volim i da svi budete tu taj dan kad izađem, a mislim da ću biti u finalu – rekla je glumica.

Nemoj ništa da brineš, ti ne znaš kakva iznenađenja tebe čekaju napolju – naglasila je Anđelina sestra.

Hvala vam puno što ste me podržavali, znam da nije bilo lako, odužiću vam se, a mislim da jesam svojim boravkom ovde. Jedva čekam da vas vidim. Čuj se sa Mikijem, hoću da dođete zajedno i da mi to veče bude najlepše na svetu. Želja mi je da kod kuće u subotu proslavimo, da se vidim sa meni dragim ljudima – rekla je Anđela.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter