Izvor: Alo
01.08.2024 u 09:03
0

OVDE ŽIVE VELJKO I BOGDANA: Mislili su na svaki detalj

Odlučili su da žive u njenom rodnom mestu

Bogdana Ražnatović juče je rodila trećeg sina, kojem su Veljko i ona dali ime Isaija.

PONOVO PROVOCIRA: Skandal o kom je brujao svet

Sinoć je u vili na Dedinju organizovana proslava povodom rođenja naslednika, a malo ko zna da su Veljko i Bogdana već neko vreme u njenom rodnom Titelu, gde su sagradili svoj dom.

Njih dvoje uredili su kuću prema svojim potrebama. Dom u Titelu opasan je zidinama, dok u njemu postoji prostrani dnevni boravak, koji je pravi salon.

Nameštaj je od najfinijeg drveta, dok su na zidovima umetnička dela. Dugačke draperije i zavese daju posebnu otmenu notu njihovom domu.

Veljko je u jednom intervjuu otkrio i dinamiku odnosa u svojoj porodici.

– Ona je stub koji održava celu porodicu. Brine i o meni i deci. Moja su sada neka druga zaduženja, ali naravno i ja čuvam decu, da neko ne pomisli da ne, ali znatno manje od nje. Ona je uzela sve to na sebe. Žena je kakva se samo može poželeti – rekao je o svojoj ženi u jednom intervjuu Veljko.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter