Izvor: Blic
01.08.2024 u 11:04
0

OVA TRI ZNAKA DA SE PAZE: Evo šta kaže čuveni ruski astrolog

Retrogradni Merkur stupa na snagu 5. avgusta, a trajaće sve do 28. avgusta, i kao i uvek donosi neočekivane poteškoće i kašnjenje, probleme u komunikaciji i nesporazume za sve znake Zodijaka. Poznati ruski astrolog Vasilisa Volodina tvrdi da će ovaj retrogradni tranzizt posebno žestoko "pogoditi" tri horoskopska znaka.

Horoskop za avgust će zbog uticaja retrogradnog hoda Merkura biti vrlo težak za tri znaka, a to su Ovan, Škorpija i Riba, bar tako kaže Volodina.

DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 31. JUL: Biku „cvetaju ruže“ u ljubavi, Škorpija neraspoložena, a evo kome preti raskid

Retrogradni Merkur donosi probleme, ali ne treba zaboraviti da ovaj period ujedno pruža priliku da završite započeti posao, preispitate svoje prioritete i poboljšate odnose sa drugima. Za Ovnove, Škorpije i Ribe važno je da ostanu mirni, izbegavaju impulsivne odluke i fokusiraju se na ono što je najvažnije. Evo šta svaki od ova tri znaka čeka u narednim nedeljama.

Ovan

Za Ovna će ovaj period biti posebno stresan. Vaše aktivnosti i želja za novim dostignućima mogle bi da naiđu na neočekivane prepreke i da donesu jake sukobe. Budite spremni na činjenicu da se vaši planovi mogu promeniti u poslednjem trenutku, a razmirice i nesporazumi će postati česti gosti u vašem životu ovog avgusta. Pokušajte da izbegnete impulsivne odluke i ostanete mirni, čak i ako se situacija čini beznadežnom. Takođe je važno obratiti pažnju na svoje zdravlje i štedeti snagu na poslu.

Škorpija

Za Škorpije, retrogradni Merkur donosi izraženu potrebu da preispitaju svoje prioritete. Vaša navika da živite punim plućima i ništa ne propuštate, može vas dovesti do sagorevanja, pa je važno da usporite i završite projekte koje započnete. U suprotnom, ovaj avgust mogao bi za vas da znači psiho-fizički slom i vrlo loš osećaj usled ogromnog stresa. Pokušajte da ne budete zaokupljeni malim stvarima i fokusirajte se na zaista važne stvari. U avgustu vas očekuje i obnavljanje nekih starih odnosa i zaboravljenih kontakata.

Riba

Za Ribe će ovaj period označiti period fnansijske nestabilnosti, pa je važno pažljivo planirati svoje troškove i izbegavati velike kupovine. U vašem ličnom životu mogu se pojaviti nesporazumi i svađe, pa pokušajte da budete tolerantniji i pažljiviji prema svojim najmilijima. Ne donosite ishitrene zaključke i odluke, dajte sebi vremena da razmislite i analizirate situaciju. Ovo će vam pomoći da izbegnete mnoge probleme i održite harmoniju u vašoj vezi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter