Izvor: blic
01.08.2024 u 20:13
0

(VIDEO) JEZIVI SNIMCI SUDARA DVA AVIONA: Dva aviona puna putnika sudarila su se na aerodromu u Brazilu

Dok se "Boing" pun putnika spremao da poleti, u njega se zakucao drugi avion

Dva aviona puna putnika sudarila su se na aerodromu u Brazilu u ponedjeljak, a sada se pojavio šokantan snimak na kojem se vide uništene letilice posle nesreće.

Jedan od aviona pun putnika kompanije Gol erlejns bio je na pisti aerodroma u Sao Paulu i čekao poletanje, kada je avion kompanije LATAM erlejns koji je upravo sleteo iz Rio de Žaneira udario u njega. Nesreća se dogodila oko 17 sati po lokalnom vremenu.

KRIZA NA BLISKOM ISTOKU: Avio-kompanije otkazuju letove za Izrael, države evakuišu građane – apel upućen i Srbima“

 

Do sudara aviona je došlo zbog mehaničke greške na opremi za guranje, koja je bila nakačena na avion koji se spremao za poletanje, saopšteno je iz uprave aerodroma.

Naime, na avion je bila zakačena kuka za vuču, koja je trebalo da avion iz parking položaja prevuče u „taksi“ položaj.

Aviokompanija je navela da je krilo aviona koji je sletao udario u njihov Boing 737 koji je trebalo da poleti i da je nastala ogromna rupa na avionu.

– Svi putnici i posada bezbedno su se iskrcali, što nam je uvijek prioritet i prebačeni su u drugi avion kako bi nastavili putovanje – saopštili su iz LATAM erlejnsa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter