Izvor: kurir
02.08.2024 u 18:12
0

SRBIN STAO ZBOG GRKA PA SE POKAJAO: Zaustavlja ga čovek i traži novac a nudi prsten

Turista iz Srbije upozorio je na čoveka u Grčkoj koji zaustavlja prolaznike i traži novac, a nudi prsten kao garanciju da će vratiti.

Sezona letovanja je u punom jeku i mnogi naši građani trenutno letuju van granica naše zemlje, većina njih u Grčkoj. Uveliko na društvenim mrežama možemo da pročitamo različita upozorenja istih na razne situacije, ali i prevare.

Na Instagram stranici Nikana.gr pojavila se objava našeg turiste koji umalo nije naseo na jednu od njih.

POMOGLA MAJCI I NJENOM LJUBAVNIKU U UBISTVU: Poznato koja kazna je izrečena maloletnoj ćerki Saše Kulišića

– Molio bih da izbacite ovaj slučaj da se drugim ljudima ne bi dešavalo. Juče sa povratkom od plaže Kalamitsi negde na pola puta prema Sartiju zaustavljao je jedan čovek i nudio mi je prsten kao garanciju da ja njemu dam novac, a on meni prsten, a kad odem do njegovog brata na pumpu koji me je navodno tamo čekao da će mi on vratiti novac – navori se u objavi i dodaje:

– Bio je previše napadan i želeo je novac po svaku cenu. Bukvalno samo što nije ušao u auto. Ja sam mislio da je čoveku pokvaren auto i zato sam stao. Inače bio je Grk. Molio bih sve naše državljane da samo našim ljudima stajemo i pomažemo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter