Izvor: BSC HAPPY
02.08.2024 u 21:05
0

AKTUELNOSTI NA HAPPY TV: Riter: Neki oslobođeni zatvorenici na platnom spisku CIA

„Aktuelnosti“ su emisija na Happy televiziji koja se emituje svako jutro od 10.00 i veče od 20.00 časova. Obrađuje mahom političke teme, a od početka specijalne vojne operacije u Ukrajini i rata u Izraelu, bavi se dominantno rusko-ukrajinskim i izraelsko-palestinskim sukobom.

  • Imamo u vidu da će u predstojećem periodu do izbora u Americi biti razna događanja kao što je rekao Siniša Malić nedavno u jednom intervjuu „jatac raznih crnih labudova“, posle dužeg vremenskog perioda ovo je jedna velika razmena zarobljenika od vremena hladnog rata između Sovjetskog saveza i  SAD, to nije ništa neuobičajeno ali se dešava posle mnogo vremena rekla je Ivana Stojanović politikolog.
  • Moram da kažem na početku da nisu zarobljenici razmenjeni nego obaveštajci i to za špijune, naši su obaveštajci njihovi su špijuni terminološki mora da se definiše ko je šta, Rusija je jedina država koja ima nelegalnu obaveštajnu službu to su ljudi koji odu u inostranstvo i tamo sebi naprave dokumenta i žive pod tuđim imenima i prezimenima decenijama, poslednja takva razmena je bila 2010. godine rekao je ekspert za informacioni rat Slobodan Stojičević.
  • Osvrnuću se na rečenicu “ rat u Ukrajini bi se završio kada bi ceo svet imao isti stav kao što ima Zelenski“ to kaže lider zemlje koja je u ratu i koja je ugrožena, ako vi živite u jednom takvom apstraktnom svetu i ako apstraktno razmišljate i ako razmišljate da će svi stati iza vašeg stava i kada je pravedan i kada je nepravedan onda vi živite u začaranoj kugli i nećete postići vaš cilj zato i sve ovo traje dve ipo godine rekao je Zoran Anđelković (centar za mir i toleranciju).
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter