Izvor: tanjug
04.08.2024 u 11:02
0

BAJDEN OPSOVAO NETANIJAHUA: Saznajte šta ga je razbesnelo

TEL AVIV - Američki predsednik Džozef Bajden opsovao je izraelskog premijera Benjamina Netanijahua tokom telefonskog razgovora u četvrtak nakon što je Netanijahu rekao da napreduju pregovori Izraela o sporazumu o prekidu vatre sa Hamasom i da će uskoro poslati delegaciju da nastavi pregovore, javio je izraelski Kanal 12.

Taj medij nije naveo izvore koji su to rekli, ali ističe da je Bajden na kraju telefonskog razgovora rekao izraelskom premijeru da ga ne uzima „zdravo za gotovo“.

Prema Kanalu 12, Bajden je to rekao u kontekstu izraelsko-američke saradnje u potencijalnom sveopštem ratu sa Iranom i njegovim saveznicima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter