Izvor: kurir
04.08.2024 u 16:21
0

JEDNA KUĆA IZGORELA DO TEMELJA: Gromovi napravili haos u selima kod Pljevalja

Osim na teritoriji Kotora, gde je udar groma u stenu izazvao šumski požar, grom je izazvao i pravi haos u selu Borovica kod Pljevalja. Nakon udara u štalu koja je deo jednog porodičnog domaćinstva, došlo je do velikog požara. Na lice mesta odmah su upućene vatrogasno-spasilačke ekipe.

– Požar je gasilo pet vatrogasaca sa jednim vozilom, a kako je bila potrebna velika količina vode, ona je deset puta dopremena na lice mesta. Uspeli smo da lokalizujemo plamen, da spasimo donji sprat i deo uz objekat. U požaru je izgorelo 2.000 bala sena koje su se nalazile na spratu, kaže za RINU Bogdan Bojović komandir Službe zaštite i spašavanja Pljevlja.

Osim u selu Borovica, još jedan veliki požar tokom jutarnjih sati izbio je u selu Glibaći, kada je vatrena stihija progutala kuću do temelja.

DVA ROĐENA BRATA ODNELO JEZERO: Antonio skočio u vodu da spasi mlađeg Josipa, grad zavijen u crno

Prema nezvaničnim informacijama unutra je bilo dvoje ljudi, koje je probudio dim i koji su na vreme izašli napolje. Međutim, kako je to selo poprilično udaljeno od Pljevalja kuća je nažalost izgorela i pored intervencije vatrogasaca.

Pripadnici Službe su jutros u 9:30 časova preventivno još bili na terenu zbog velike količine žara na mjestu požara, da bi spriječili da se požar eventualno ne bi prenio na obližnje objekte i voćnjak u neposrednoj blizini.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter