Izvor: KURIR
06.08.2024 u 21:04
0

VLAHOVIĆ NA NOLETOVU ŽURKU POVEO I DEVOJKU: Dušan i Vanja nisu žalili lovu na provod u Parizu

Među prijateljima Novaka Đokovića u Parizu bio je i Dušan Vlahović.

Napadač Juventusa došao je u Pariz kako bi gledao finale Novaka i Alkaraza. On je stigao i da pogleda trku na 100 metara u kojoj je Noa Lajls stigao do zlata, a zatim je prisustvovao i Noletovoj žurki u restoranu „Sijena“ u prestonici.

Kako saznajemo, Vlahoviću je u Parizu društvo pravila i njegova devojka Vanja Bogdanović, koja je s njim uživala i na Đokovićevoj proslavi zlatne medalje na Olimpijskim igrama.

Golupčići su odseli u jednom od najskupljih hotela sa pet zvezdica u francuskoj prestonici, a kako se može videti i na sajtu hotela, oni su za jedno noćenje sa doručkom iskeširali čak 1.500 evra, što ne treba da čudi jer je poznato da fudbaler obožava luksuzne destinacije i hotele.

KUM LEPE BREME I BOBE ŽIVOJINOVIĆA NA LISTI 2.000 NAJBOGATIJIH LJUDI NA SVETU: On ih je venčao, a sada ima MILIJARDE

Podsetimo, Dušan je početkom ove godine odlučio da Vanju iznenadi rođendanskim putovanjem u Pariz. On je tad sve pripremio u strogoj tajnosti, pa Vanja nije znala apsolutno ništa o ovom rođendanskom iznenađenju, koje ju je oduševilo.

Njih dvoje su odseli u hotelu „Ric“, u apartmanu sa jednim od najlepših pogleda na čuveni pariski trg Vandom (Place Vendome).

Inače, Vanju i Dušana naš paparaco nedavno je uslikao i tokom letnjeg odmora i provoda u jednom od najskupljih i najpoznatijih klubova na Ibici.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter