Izvor: alo
07.08.2024 u 10:51
0

KARLEUŠA NIJE ŠTEDELA REČI: Osula paljbu na Anu Nikolić, spomenula i narkotike, na pomolu novi estradni rat

Jelena nije birala reči nakon što je koleginica objavila demo verziju pesme "Runde"

Poslednja pesma Milana Radulovića Laće, pokojnog sina Marine Tucaković, koju je napisao za Jelenu Karleušu, od snimanja do danas bila je obavijena velom misterije.

Upravo kada su svi mislili da ovaj hit nikada neće biti objavljen, nedavno je na internetu procurila verzija koju je Karleuša otpevala.

Iako je demo verzija, pesma „Runde“ postala je potpuni hit, te mnogi na društvenim mrežama smatraju da je Jelena „pokosila estradu“ i sve hitove koji su drugi objavljivali ovog leta.

Nakon što je deo verzija pesme „Runde“ munjevito krenula da se deli na mrežama, Ana Nikolić je objavila i svoju verziju te pesme.

POZNATI PEVAČ PLJAČKAO U INOSTRANSTVU: Nisam se pokajao, ONI IMAJU PARE

Karleuša nije odmah reagovala, a sada se oglasila po tom pitanju i otkrila sve detalje.

– Pesma „Runde“ koja je, iako uredno plaćena i kupljena, nije našla mesto na mojim novim albumima jer je autor u momentima rastrojstva pred smrt, pod dejstvom narkotika, objavio celu pesmu na Tviteru. Ovo što čujete je samo demo verzija. Pesma je inače, pre nego što je ponuđena meni da je kupim, bila ponuđena i Ani Nikolić. U njenoj verziji pesma zvuči potpuno drugačije, kao neka brza čunga lunga pesmica u jeftinom aranžmanu i sa lošim mumlajućim pevanjem – poručila je Jelena.

Podsetimo, Jelena se nakon što se pesma pojavila na internetu oglasila i istakla da joj je žao jer pesmu nije mogla da ubaci u album zbog nesporazuma sa Laćinim ocem.

– Ne znam kako je pesma dospela u javnost i ko je to pustio na društvene mreže. Pesmu je Laća pisao za mene i ako se ne varam, to je poslednje što je napisao. Žao mi je što pesmu nisam mogla da stavim na poslednja dva albuma zbog nesporazuma sa Laćinim ocem, ali šta da se radi. Neka viša sila je ipak želela da Laćin rad zaživi nakon njegove smrti, uprkos svemu. Pesma je teška i potresna, oslikava zapravo ono kako se Laća osećao – rekla je Jelena.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter