Izvor: alo.rs
07.08.2024 u 11:29
0

Građani OPREZ! MUP OVO VIŠE NE PRAŠTA

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je danas da je tokom međunarodne akcije pojačane kontrole saobraćaja za samo dva dana otkriveno više od 8.000 prekršaja, od čega je više od 1.400 bilo u zonama pešačkih prelaza i apelovalo na sve vozače da poštuju propise i ograničenja brzine.

Tokom akcije koja traje do 11. avgusta, saobraćajna policija će svakodnevno meriti brzinu kretanja svim dostupnim uređajima – ručnim radarima, radarima u sistemima video-nadzora i presretačima, dok će na auto-putevima biti merena i prosečna brzina kretanja vozila, saopšteno je na zvaničnom Instagram nalogu MUP-a.

Cilj akcije je da se vozači osveste o neophodnosti poštovanja ograničenja brzine i odgovornog učestvovanja u saobraćaju.

FILIP IZ ŠAPCA SPAŠAVAO LJUDE IZ JEZIVE NESREĆE U GRČKOJ: „Čoveka koji je bio u lokvi krvi nisam smeo da pomeram!“

„Vaše ponašanje na putu je odlučujuće za bezbednost svih učesnika u saobraćaju. Molimo vas da poštujete ograničenja brzine, vozite odgovorno“, ističe se u objavi.

MUP je, u skladu sa brojem registrovnaih prekršaja, apelovao „da svi zajedno stavimo bezbednost u prvi plan“.

„Nema opravdanja za brzu vožnju! Bezbednost na putu je naš zajednički cilj i odgovornost“, ističe se u objavi

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter