Izvor: kurir
07.08.2024 u 12:11
0

MOTOROM NALETEO NA TRAKTOR: Nikoli nije bilo spasa

Nikola Bucalo (28) iz Badovinca poginuo je juče u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u mestu Klenje kod Bogratića, kada se motorom zakucao u traktor sa prikolicom.

Nesreća se, podsetimo, dogodila juče oko 19 sati na magistralnom putu Badovinci-Klenje.

– Motociklista je nekoliko trenutaka pre jezive nesreće stao kako bi propustio nekoliko vozila iz suprotnog smera, jer je hteo da skrene sa glavnog puta. Kada je skrenuo, pri veoma maloj brzini u tim uslovima naleteo je direktno na traktor. Nesreća se dogodila u nepreglednoj i veoma oštroj krivini i motociklisti nije bilo spasa – navode naši sagovornici i dodaju:

SABLASNO UBISTVO U KALUĐERCI: Majci presudio sekirom, jer je tvrdio da ga je omađijala, a njegov otac je prethodno učinio nešto užasno

– Podleteo je pod traktor. Scena je bila jeziva. Delovi motora bili su razbacani po putu, a očevci su pokušali da pomognu nesrećnom mladiću.

Kako su naveli, Nikola Bucalo na sebi je imao propisanu bajkersku opremu, kao i kacigu na glavu, ali nažalost ni to mu nije pomoglo.

– Uviđaj je trajao satima, a ekipa Hitne pomoći samo je mogla da konstatuje smrt bajkera. Vozač traktora, navodno, išao je više od dozvoljene brzine za tu mašinu na putu. Takođe, nije bio ni osvetljen – navode sagovornici i dodaju:

– Traktorista je bio uznemiren nakon nesreće i ostao je da sačeka policiju. Ubrzo su se na mestu nesreće okupili meštani, prijatelji i rođaci poginulog bajkera koji nisu mogli da poveruju da je on nastradao, s obzirom na to da je godinama vozio motor i bio veoma oprezan bajker.

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ove stravične nesreće sa smrtnim ishodom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter