Izvor: 24sedam.rs
08.08.2024 u 14:41
0

PROFESORKU NEPOZNATA DEVOJČICA U PARKU NAMERNO ŠUTNULA: Žena ostala zatečena, a reakcija majke šokira

U današnje vreme, često se susrećemo sa neprimerenim ponašanjem dece u javnosti, ali i sa reakcijama roditelja koje izazivaju pod‌jednako veliko čuđenje i nevericu.

U današnje vreme, često se susrećemo sa neprimerenim ponašanjem dece u javnosti, ali i sa reakcijama roditelja koje izazivaju pod‌jednako veliko čuđenje i nevericu.

Upravo jedna takva situacija desila se profesorki iz Beograda koja je na svom Iks profilu morala da prizna da je ostala šokirana onim što je doživela od nepoznate petogodišnjakinje, ali i njene majke, dok je najopuštenije sedela na klupi u parku.

– I tako sinoć sedoh na jednu klupicu, od‌jednom neki udarac u nogu. Pogledam, devojčica me namerno šutnula. Nema više od 5 godina. Na moje: ‘Zlato, nije lepo to da radiš’, ona se isplazila, a mama se nasmejala. Nemam komentar, osim da ‘nisam u fazonu’.

Htela sam da krenem za mamom i ‘objasnim nešto’, ali sam po stavu shvatila da ne bi imalo baš nikakve svrhe, pa sam se jedva suzdržala bilo kog komentara – napisala je žena.

– Što niste pitali mamu šta je smešno?!

Mnogi u komentarima priznali su da takve reakcije dece ali i roditelja sve češće primećuju ali i da bi, priznaju, sasvim drugačije reagovali da su se našli u ovoj situaciji.

– Verovatno bih cimnula dete tako da sedne dole na pod, ali ja nisam normalna i ne biram kome se svetim. Pa neka kmeči mami da si joj nešto uradila.

– Treba roditeljima reći da je detetu dosadno, što je indirektna kritika i sugestija da se oni, a ne mi, bave njihovom rođenom decom.

– Što niste pitali mamu šta je smešno, ja bih.

– Obratila bih se oštrije prvenstveno roditelju, ali i detetu. Baš bezobrazluk.

– Imaj komentar sledeći put, molim te. Dete je nevaspitano i raspušteno – bili su samo neki od komentara ispod objave.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter