Izvor: 24 sedam
09.08.2024 u 11:20
0

POZNAT DATUM DEBATE TRAMPA I KAMALE: Vodiće debatu 10. septembra

Republikanski predsednički kandidat je istakao da bi voleo da se debate održe 4. i 25. septembra

Republikanski predsednički kandidat Donald Tramp i njegova demokratska rivalka Kamala Haris vodiće debatu 10. septembra na televiziji Ej-Bi-S (ABC), potvrdila je ta TV mreža, dok je Tramp rekao da bi želeo da se tog meseca održe još dve debate na televizijama Foks i NBC (En-Bi-Si).

Na pres konferenciji koju je održao na svom imanju u Palm Biču na Floridi, Tramp je govorio o različitim temama, i rekao da bi voleo da se debate takođe održe 4. i 25. septembra.

Nije naveo konkretne uslove, kao što je pitanje da li bi debata imala publiku uživo, i još nije jasno da li je njegova kampanja iznela predlog izbornom štabu Kamale Haris.

Kampanja Haris nije odmah komentarisala Trampov predlog.

Tramp je prethodno nagovestio da bi mogao da se povuče iz debate na televiziji ABC, koja je bila zakazana pre nego što je potpredsednica Haris zamenila predsednika Džoa Bajdena kao demokratska predsednička kandidatkinja, što je potpuno promenilo izbornu trku.

Konferencija za novinare bila je prvo Trampovo pojavljivanje u javnosti od kada je Haris izabrala guvernera Minesote Tima Volca za svog potpredsedničkog kandidata.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter