Izvor: 24 sedam
09.08.2024 u 13:55
0

ALEKSANDRA PEŠIĆ NASTAVLJA BORBU ZA MEDALJU: Ide u četvrtfinale

Mlada srpska tekvondistkinja Aleksandra Perišić dobro je otvorila takmičenje na Olimpijskim igrama u Parizu. U osmini finala kategorije do 67 kilograma, savladala je takmičarku iz Uzbekistana, Ozodu Sobirjonovu.

Prvu rundu je izgubila sa 5:0, ali je u drugoj sjajnim udarcem u glavu, koji sudije nisu videle, pa je „naša klupa“ tražila čelendž, stekla 3 boda prednosti. Napala je rivalka Aleksandru, ali je dobila još jedan udarac u glavu za ubedljivih 6:0. Uzbekistanka je osvojila 4 poen, a onda je i njen trener tražio čelendž zbog udarca u glavu. Na simku se taj udarac nije video, čelendž nije bio uspešan, a Aleksandra je zadala još jedan udarac za 8:4 i o pobednici je odlučila dodatna runda.

MOĆNA POBEDA: Naš rvač Cabolov razneo rivala, nastavlja borbu za medalju

Oprezno su u odlučujući deo ušle obe rivalke, na četiri sekunde pre kraja Aleksandra je osvojila 2 poena i pobedia.

Sledi četvrtfinale sa Tajlanđankom Sasikarn Tongčan, a taj meč bi trebalo da počne u 15.45.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter