Izvor: kurir
10.08.2024 u 14:09
0

SVETISLAV PEŠIĆ: Srbija i Nemačka su zaslužile da se nađu u finalu

Rči Svetislava Pešića koje će zatresti svet

Košarkaška reprezentacija Srbije završila je svoj meč za bronzanu medalju na Olimpijskim igrama.

Ovo su prve reči Svetislava Pešića posle meča protiv Nemačke. Selektor je bio više nego oštar, a zna se kome je sve namenjeno.

– Srećni smo što smo pobedili danas. Igrali smo čvrsto, kao i protiv SAD. Plan je bio, svi koji prate košarku, znali su da su naše mete bili Šreder i Franc Vagner. Treneri su odradili odličan posao za pripremu odbrane, a znamo da imamo talentovane igrače u napadu – počeo je priču Kari i potom poslao baš jaku poruku:

– Mislim da su, biću veoma jasan, oba tima zaslužila da igraju finale. Veoma jasan! Ne provociram nikoga, oba tima su zaslužila da igraju finale ovog takmičenja – rekao je Pešić.

Šta nas čeka dalje i sa kim na klupi…

– Mislim da nacionalni tim ima budućnost. Ne, ne, sada je vreme da se slavi veliki uspeh, medalja. Nemam nikakav plan da budem iskren. Ne znam šta je prvo u životu što želim da radim. U Srbiji nemamo nacionalnu ligu, a košarka je najvažniji sport. Moramo da mislimo šta pravimo generalno. Ko će da bude selektor ne znam, trenutno je važno da analiziramo Olimpijske igre i pripremimo se za sledeće igre.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter