Izvor: ALO
11.08.2024 u 11:33
0

PRIMITIVIZAM NA NAJVIŠEM NIVOU: Selo u kojem sahranjuju albanskog ubicu okićeno zastavama UČK

U rodnom mestu Fatona Hajrizija, koji je ubijen od strane naših specijalaca nakon što je 17. jula ubio graničnog policajca Nikolu Krsmanovića i ranio njegovog kolegu Vjekoslava Ilića, u Klini gornjoj kod Skenderaja, primećeno je da je selo ukrašeno zastavama Albanije i terorističke UČK.

Zastave postavljene u selu vode ka groblju Klina gornja gde će ubica biti sahranjen.

Hajrizijeva sahrana održaće se danas u 14.00 časova.

VOZAČ ZASPAO ZA VOLANOM: Novi detalji stravičnog sudara na putu za Rašku, poginula jedna osoba

Podsetimo, Nikola Krsmanović je ubijen, a njegov kolega Vjekoslav Ilić teško ranjen u Loznici kada su, tokom rutinske kontrole, zaustavili vozilo tutinskih registarskih tablica.

U vozilu je bio Faton Hajrizi , čovek koji je imao debeli dosije, čak 9 puta bežao iz zatvora. Na pitanje šta ima u torbici, otvorio je vatru. Nikola je pogođen u grudi i preminuo je.

Usledila je potraga za Hajrizijem, da bi sutradan bio likvidiran. Otkriven je uz pomoć dojave meštanina koji ga je prepoznao sa objavljene fotografije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter