Izvor: Novosti
11.08.2024 u 17:21
0

SUTRA JE MEĐUNARODNI DAN MLADIH: Otvorena vrata u policijskim stanicama u Banatu

Saopštenje Policijske uprave Pančevo povodom Međunarodnog dana mladih

U sedištu policijske Uprave u Pančevu, kao i u svim policijskim stanicima – Alibunaru, Beloj Crkvi, Kovinu, Kovačici, Opovu, Plandištu i Vršcu sutra 12. avgusta od 10-13 časova biće otvorena vrata za građane – mlade.

U saopštenju PU Pančevo se navodi da je  povod taj što se 12.08. obeležava Međunarodni dan mladih u skladu sa Rezolucijom Generalne skupštine Organizacije ujedinjenih nacija koji predstavlja godišnji međunarodni događaj čija je svrha da skrene pažnju na probleme, kulturna i pravna pitanja omladine, učenika i studenata.

SRPSKI PILOT ZASENIO SVE: Jak vetar zanosio avion levo-desno, tik iznad kuća, sletanje od kojeg zastaje dah

– Vaša sigurnost i budućnost su nam na prvom mestu. Ovo je prilika da dođete da se družimo, da nas pitate sve što vas zanima kako vezano za vašu bezbednost, tako i vezano za karijeru u policiji. Dođite da čujemo vaše mišljenje o tome koji problemi utiču na bezbednost mladih. Vaša perspektiva je ključna za nas! Pridružite nam se i budite deo rešenja. Vidimo se – poručuju iz PU Pančevo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter