Izvor: Kurir
12.08.2024 u 13:40
0

PRIZNAO IZVRŠENJE KRIVIČNOG DELA: Petar na Gazeli više puta udario vozača koji ga je pitao zašto svira

Više javno tužilaštvo u Beogradu zaključilo je sa Petrom Đ. (40) sporazum o priznanju krivičnog dela nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu, koje je izvršio 10. avgusta 2024. godine u večernjim časovima na mostu Gazela, gde je u toku bio protest “Rudnika neće biti”.

Prema sporazumu, koji je predat Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, okrivljeni je priznao izvršenje krivičnog dela za uslovnu kaznu od osam meseci zatvora sa rokom provere od 3 godine i novčanu kaznu od 10.000 dinara. Petar R. prethodno nije osuđivan krivično.

DETALJI HORORA KOD BELE CRKVE: Nasmrt pretukao partnera svoje bivše žene

Okrivljeni je priznao navode krivične prijave da je 10. avgusta u 21:25 časova na mostu Gazela, gde je u toku bio protest “Rudnika neće biti”, koristio zvučnu sirenu na svom vozilu kada mu se u jednom trenutku obratio vozač iz drugog vozila D.R. rečima “šta sviraš”.

Nakon toga Petar Đ. je svojim vozilom preprečio put, izašao iz vozila i došao do vozila D.R. pa je otvorio vozačeva vrata i D.R. zadao više udaraca rukama i nogama u predelu tela, kada su im pritrčali okupljeni građani u nameri da prekinu dalji fizički kontakt.

Petar Đ. je potom zadao udarac i jednom od građana, pa se vratio do vozila u kojem se nalazio D.R. i zadao mu još udaraca nogom u predelu tela, nakon čega se vratio u svoje vozilo i udaljio se u nepoznatom pravcu.

Više javno tužilaštvo u Beogradu ponovo ističe da je nasilje na ulicama glavnog grada nedopustivo i zakonom zabranjeno, te da će svako ko mu pribegne biti procesuiran u skladu sa zakonom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter