Izvor: alo
13.08.2024 u 19:19
0

MOĆNE REČI UPUĆENE ĐOKOVIĆU: „Želeli su da te moralno unište,da nestaneš sa lica zemlje“

Brazilski novinar Giljerme Fuiza govorio u superlativima o najboljem teniseru svih vremena

Novak Đoković je na upravo završenim Olimpijskim igrama konačno stigao do toliko željene zlatne medalje. Srpski teniser je pobedom nad Karlosom Alkarazom u finalu uspeo da osvoji apsolutno sve što se može osvojiti.

Nakon tog podviga, mnogi u svetu su se oglasili i odali priznanje Đokoviću, a sada se oglasio i brazilski novinar Giljerme Fuiza uputio jake reči na račun najboljeg srpskog sportiste,

– Đokoviću, ti nisi samo pobednik, ti si oslobodilac. Pod noge si bacio gomilu kukavica koje su želeli tvoju nesreću. Ne, nisu želeli samo tvoj poraz, želeli su tvoju propast. Pod noge si bacio gomilu prevaranata koji se prave da su etični. Ti prevaranti će zauvek imati noćne more zbog tebe. Đokoviću, tvoja zlatna medalja ponižava propagandiste lažne nauke. Svaki sramotni zvižduk plaćenika lobija ti si odgovorio genijalnim potezom – rekao je Giljerme pa nastavio:

ALKARAZ NE PRESTAJE DA IZNENAĐUJE: Đoković sprečio Karlosa da donese važnu životnu odluku

– Naučio si gomilu šta je snaga dostojanstva, nešto što nikada neće razumeti. Bio si zatvoren u Australiji. Pustili su slobodno one koji su se poklonili sramoti. Nekoliko njih se razbolelo. Ti si ostao zdrav. Pokazao si da čarobni napitak ne postoji, a još manje za masovnu ucenu. Ipak, nakon što si bio zatvoren, izbačen si iz zemlje. Želeli su da te moralno unište. Želeli su da unište tvoju rasu. Želeli su da nestaneš sa lica zemlje. Ti ćeš zauvek biti na mapi. Ne samo kao najveći u istoriji. Zauvek ćeš biti na svetskoj mapi vođa ljudske vrste.

Nastavio je Brazilac da hvali srpskog asa…

– U vremenu poniženja i pokornosti, onaj ko se usudi da podigne glavu, videće tebe, Novače Đokoviću. Neki to neće izdržati i radije će se vratiti da gledaju u zemlju, skupljajući zlatne mrvice politički korektnih lobista. Ali oni koji se usude da održe uspravnu kičmu, u tebi će, Đoko, pronaći nadu. Jednog dana, velika sramota čovečanstva će biti adekvatno izložena. A tog dana, nećeš biti na vrhu podijuma, već na balkonu večnosti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter