Izvor: Glossy
13.08.2024 u 19:32
0

SEVERININE VATRENE PANTALONE PRIVLAČE SVE POGLEDE: Njima je teško odoleti

Toliko su efektne da ih ima u više boja

Kada bira urbano modno izdanje, jedna od omiljenih Hrvatica u Srbiji uglavnom bira slične modele pantalona, a njima je zaista teško odoleti.

Hrvatska pop zvezda Severina od početka karijere spada u najlepše žene javne scene regiona, a proteklih godina postala je i prava modna inspiracija.

U svim prilikama pevačica izgleda božanstveno i s lakoćom ide iz jednog stila u drugi, a na nastupima je obično viđamo u veoma elegantnim kreacijama.

Međutim, povremeno popularna Seve napravi izuzetak i opredeli se za udobno i praktično izdanje u kom može nesmetano da pleše, a često su u pitanju urbane kombinacije s običnom majicom s natpisom i vrlo efektnim pantalonama.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Severina uglavnom nosi skinny modele, a ima zavidnu kolekciju metalik pantalona, koje privlače pažnju odsjajem i deluju vrlo efektno.

Pre nekoliko dana je tako na nastupu u Makarskoj nosila crveni model u kombinaciji sa crnom majicom benda Rolling Stones, a svetlucave pantalone je upotpunila lanac-kaišem sa privescima koji je dao još viđe živosti njenom stajlingu.

Iste pantalone nosila je i pre nekoliko godina u spoju s jednostavnom belom majicom, a efektan je bio jednako fenomenalan.

Seve je svojevremeno pozirala i u plavoj varijanti metalik pantalona, kada ih je uparila sa crnim korsetom i laganim leopard kaputom.

Među njenim najlepšim metalik pantalonama su i srebrne ukrašene duginim bojama, a u pitanju je model ravnog kroja koji je pevačica kombinovala sa crnim majicom i šik salonkama.

Metalik odeća jedan je od trendova koji su našli svoje mesto i u 2024. godini, kako kada je reč o nakitu, tako i po pitanju sukanja, haljina, majica, pa i pantalona.

Nijanse s metalik odsjajem, poput srebrnog, bronzanog, zlatnog i bakarnog daju eleganciju i luksuz svakom autfitu i lako se kombinuju s klasičnim crnim i belim komadima, ali i smelim i jarkim bojama kako bi se stvorio zaista upečatljiv look.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter