Izvor: Alo
14.08.2024 u 12:21
0

UMESTO DA GA PODUČAVA MATEMATIKU ONA GA JE ISKORISTILA: Učiteljica osuđena na šest godina zatvora

Holi Rouz-Svini (37), učiteljica matematike iz Velike Britanije, osuđena je na zatvorsku kaznu od šest godina zbog s*ksualnog zlostavljanja tinejdžera.

Ova 37-godišnjakinja držala je onlajn časove matematike maloletnom učeniku, da bi u maju prošle godine njegova majka otkrila ‘neprimerene’ poruke kad je ušla u sinovljev Vocap (WhatsApp). Učiteljica je u tajnosti zvala dečaka u svoj dom.

BELOGORODSKA OBLAST: Proglašeno vanredno stanje

Prilikom pregleda njenog laptopa pronađeni su zapisi u dnevniku u kojima je pisala detaljno o svojim odnosima s tinejdžerom.

 

Rouz-Svini priznala je krivicu po svih šest tačaka optužnice vezanih uz s*ksualno zlostavljanje, u svoju odbranu je rekla kako ima problema s mentalnim zdravljem. Njeno ime završilo je na listi s*ksualnih prestupnika, uz zabranu prilaska svojoj žrtvi.

Detektivi koji su radili na slučaju rekli su da je reč o gruboj zloupotrebi poverenja od strane žene kojoj se verovalo.

„Umesto da ga podučava matematiku, ona ga je iskoristila. Ovo zlostavljanje imalo je veliki i negativan uticaj na porodicu i nadam se da će im visoka kazna pružiti neku utehu“, poručili su detektivi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter