Izvor: ALO
15.08.2024 u 15:51
0

JELISAVETA ORAŠANIN ZAPALILA MREŽE: Ovakvu je do sada niste videli, glumica pokazala izvajano telo

Glumica je potpuno podetinjila uz svoje naslednike

Glumica Jelisaveta Orašanin trenutno s decom odmara na Crnogorskom primorju. Sa ćerkom Petrom i sinom Bogdanom nedavno je bila na Adi Bojani, a kako je izledao njihov provod na plaži, pokazala je u video-snimku.

Na dečijem igralištu, Petra se verala po zamku, a onda je našla drugu i prilično tešku zanimaciju – uhvatila se u koštac s penjalicom. Ali, posle dva poteza rukama, malena je morala da odustane.

Mama Jelisaveta, koja je do tada u majici i donjem delu leškarila na pesku, ubrzo joj se pridružila. Kada je Petra odustala od pokušaja da pređe težu prepreku, Jelisaveta je skinula gornji deo i pokazala naslednici kako se to radi. U savladavanju izazova, pomoglo joj to što svakodnevno vežba, a da je reč o ozbiljnom fizičkom naporu, videlo se po žuljevima na njenim rukama.

 

jagodenamagli INSTAGRAM SCREENSHOT

 

Ipak, ni to je nije sprečilo da nedugo zatim pokaže zavidno akrobatsko umeće – Jelisaveta je vrlo spretno hodala po užetu. Kako je sve vreme bila u minijaturnom bikiniju, još jednom je pokazala zgodno telo.

Snimci su brzo preplavili mreže, a osim komplimenata da savršeno izgleda, Jelisaveti su mnogi poručili da ih je podsetila na scene iz popularne serije „Vojna akademija“, u kojoj je igrala jednu od glavnih uloga.

NEIZBEŽNI AKSESOAR DŽEJ LO: Bez ovog luksuznog komada ne ide nigde

Jelisaveta Orašanin bez brushaltera!

Glumica Jelisaveta Orašanin veoma je aktivna na društvenim mrežama gde skoro svakodnevno objavljuje fotografije i snimke.

Jelisaveta je sada pozirala u liftu, bez brushaltera, a fotografija koju je objavila izazvala je brojne reakcije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter