Izvor: ALO
15.08.2024 u 18:21
0

CECINA ĆERKA POČELA DA POSTI: Anastasija istakla šta znači istinski poštovati Boga

Anastasija je veoma pobožna

Cecina ćerka Anastasija Ražnatović je, baš kao i njena majka, veoma pobožna.

Kadrovi njih dve iz Hrama Svetog Save kako se pričešćuju uvek su viralni, a sada je Anastasija najavila da će postiti tokom naredno dve nedelje.

OVO DVOJE SJAJNIH PEVAČA SU ROĐACI: Dženet Džekson i Stivi Vonder su u srodstvu

Reč je o Gospojinskom postu, koji je počeo 14. avgusta i traje do 28. avgusta.

– Post je vreme podvižničkog delanja – udaljavanja od zla. Drugim rečima čovek treba da se trudi da se tokom posta udaljava kako od svih grehova i poroka koji su oko njega, tako i da se bori protiv grehovnih sklonosti i grešnih navika koje su u njemu samom. Znači, ne radi se u postu samo o uzdržanju od mrsne hrane, već i o uzdržavanju jezika od ispraznikh, zlobnih, ravih, ružnih i nepristojnih reči – navela je na svom Instagram profilu Anastasija, pa dodala

 

raznatovicanastasija instagram screenshot

 

– U vreme posta treba da se trudimo da ne praznoslovimo, da ne osuđujemo, da ne ogovaramo, da ne spletkarimo, da ne „komentarišemo“ druge ljude, njihov izgled, ponašanje, postupke, nedostatke, grehe… Srećan i blagosloven početak posta!

Koliko je posvećena veri, dokaz je i to što Anastasija i otkad sa suprugom Nemanjom Gudeljom živi u Španiji, preciznije u Marbelji, gotovo svake nedelje posećuje pravoslavne manastire i crkve.

Šta je ovo, rugate se Bogu?!

Anastasija Ražnatović žestoko je osudila otvaranje ovogodišnjih Olimpijskih igara u Parizu.

Ražnatovićeva se sada oglasila tim povodom i nije štedela reči.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter