Izvor: GLOSSY
15.08.2024 u 19:31
0

NAJLEPŠI POSNI RUČAK PO RECEPTU NATAŠE PAVLOVIĆ: Sve složite u tepsiju i obrok je za pola sata na stolu

Ukoliko postite ovo je savršen izbor, a o ukusu ne treba ni govoriti

Voditeljka Nataša Pavlović, mnogima poznatija kao Praktična žena, voli da sprema razne pikanterije, a u vreme posta na njenoj trpezi se često nađu ukusni specijaliteti bez mesa.

Za nedeljni ručak ona je nedavno pripremila ukusnu ribu iz rerne, koja je vrlo brzo bila gotova, a s obzirom na to da je bila pripremljena sa mnogo  povrća mirisi i ukusi su se izmešali i dobilo se pravo gastronomsko savršenstvo.

9 ČINJENICA KOJE MOŽDA NE ZNATE O HOLESTEROLU: Ovaj test može da predvidi rizike, a radi se samo jednom u životu

Potrebno je:

 

  • riba po izboru (oko 1 kg fileti)
  • povrće po izboru
  • začini po izboru
  • kuvana heljda ili kinoa

Priprema:

Ribu očistite ili kupite već gotove filete. U pleh stavite pek papir, pa poređajte ribu i posolite. Odozgo stavite povrće,  tikvice, šargarepu, krompir, brokoli i šta god drugo volite.

U posebnoj posudi obarite kinou ili heljdu. Dodajte i nju u posudu sa ribom. Stavite u rernu na oko pola sata do 45 minuta u zavisnosti od toga koliko je debelo riba isečena.

Nakon toga obrok je spreman. Uživajte.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter