Izvor: Kurir
17.08.2024 u 08:25
0

NEKE OD MOJIH PESAMA SU BILE ZABRANJIVANE: Kaliopi brutalno o estradi, svojim pesmama i karijeri

Makedonska pevačica Kaliopi Bukle kaže da danas svako može da puni arene i velike dvorane jer je sada muzika mnogo komercijalnija nego što je nekad bila.

– Ostala sam verna svom muzičkom pravcu jer volim da pravim muziku po svom senzibilitetu. Ne kupuju me novi trendovi i žanrovi koji su popularni, ali očigledno da ima mnogo ljudi, zapravo omladine, koji to slušaju. Svako danas može da napuni arenu, to je postalo normalno, a ranije je bila prava retkost – priča pevačica i dodaje:

KARIJERU JE ZAPOČELA SA 24 GODINE: Ova dama ima veoma potresnu ljubavnu priču

– Duete ne volim da snimam, nekako to nije moj fazon. Bilo je ponuda kolega, sve sam odbila, ne zato što sam digla nos već zato što sebe ne vidim u tome.

Podsetimo, pevačica je nedavno govorila o svojim pesmama, te je navela da u karijeri nije izvodila samo ljubavne balade, već i angažovane pesme sa škakljivom socijalnom tematikom:

– Svi misle da je pevam samo ljubavne balade, ali tokom karijere mi smo pravili i angažovane pesme, a neke od njih su bile i zabranjivane. Hteli smo da progovorimo i o stvarima u društvu što nije bilo baš popularno. Uvek smo bili dosledni svom muzičkom izrazu i nismo hteli da jurimo neki muzički mejnstrim. Jedna pesma bila je puštena samo jedan jedini put na radio i nikada je više nismo čuli. U pitanju je pesma „Mama“ sa albuma „Rođeni“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter