Izvor: Kurir
17.08.2024 u 10:15
0

OKUPIO NJENE NAJMILIJE I IZNENADIO JE: Ovo će pamtiti celog života

Supruga folk pevača Darka Lazića, Katarina, proslavila je svoj 34. rođendan, iako nije želela da pravi feštu povodom istog.

Darko je odlučio da iznenadi Kaću, pa je zvao sve njene bliske ljude, te ih okupio u jednom lokalu.

NEKE OD MOJIH PESAMA SU BILE ZABRANJIVANE: Kaliopi brutalno o estradi, svojim pesmama i karijeri

Kaću je ovo dirnulo do suza.

– Hvala svima na lepim željama! Sinoć nisam stigla ništa da okačim, ali evo sada par storija. Nisam planirala da slavim rođendan, pa smo Darko i ja krenuli na večeru. Međutim… – pisalo je u jednoj njenoj objavi na Instagramu.

 Darko je okupio moje najmilije i iznenadio me… Hvala mojoj porodici i prijateljima koji su me iznenadili juče i najveće hvala mom mužu koji je sve to osmislio i organizovao – navela je ona potom.

– Moja mama koja me zove da me pita da li ćemo svratiti posle večere da mi daju poklon… A u stvari je na putu do restorana! – napisala je Kaća.

Darko Lazić i njegova supruga Katarina, inače, broje sitno do trenutka kada će ona na svet doneti njihovu ćerku. Darkova supruga uslikala se sa golim stomakom, dok u ruci drži tortu sa svećicama, a uz to je napisala:

– Zdravo 34. godino, bićeš savršena! Dobrodošla 34. i 8. mesec. Proletele su brzo 34 godine, ali i sedam meseci od kako smo saznali za tebe, princezo!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter