Izvor: Alo
17.08.2024 u 10:50
0

NIKADA NIJE „SAMO DRUGARICA“: Ovih 5 znakova pokazuju kakve namere imaju vaš partner i njegova prijateljica

Verovatno oseća krivicu zbog komunikacije s njom, jer zna da bi vas to povredilo...

ISPOVEST DEVOJAKA ZA ZABAVU BOGATAŠA NA JAHTAMA: Mračne tajne Dubaija

On tvrdi da su oni samo prijatelji, ali vi ne možete da se oslobodite sumnje da se između njih dešava nešto više.

Evo pet znakova koji mogu ukazivati na to da je ta ,,prijateljica“ možda nešto više od toga ili barem pretenduje na neku drugu titulu:

1. Ne želi da je upoznate

Vaš partner vam je pomenuo ovu ženu ili ste nekako saznali za nju, ali kada predložite da je upoznate, on odbija. Njegovo „ne“ može biti značajan signal.

Šta to može značiti: Postoji mogućnost da ona nije svesna vašeg postojanja ili mu je previše neprijatno da vas upozna sa njom jer između njih postoji nešto više. Da je ona zaista samo prijateljica, ne bi imao problema da vas upozna i čak bi vas možda podstakao na to.

2. Skriva komunikaciju sa njom

Znate da se dopisuje s njom, zove je, a možda se čak i sastaju na ručku, ali on ne želi da vam kaže kada se to dešava ili o čemu razgovaraju. Ako mu postavite pitanje o njoj, postaje odbramben i ne želi da ulazi u detalje.

Šta to može značiti: Verovatno oseća krivicu zbog komunikacije s njom, jer zna da bi vas to povredilo. Da je ona samo prijateljica, otvoreno bi govorio o njihovim susretima i komunikaciji, pa čak vas možda i pozvao da im se pridružite.

3. Njegove oči sijaju kada je spomenete

Ako u razgovoru pomenete njeno ime ili ga pitate da li je imao kontakt s njom, možda ćete primetiti kako mu oči zasijaju ili se pojavi osmeh koji pokušava da sakrije.

Šta to može značiti: Njegova osećanja prema njoj su očigledna i teško ih može sakriti čak i kad je samo spomenete. Da je ona samo prijateljica, on ne bi reagovao na njeno ime i vaše pitanje bi tretirao kao bilo koje drugo.

4. Kaže da joj je potreban

Ona prolazi kroz teške lične situacije i, po njegovim rečima, on je jedini koji joj može pomoći.

Šta to može značiti: Njih dvoje su emocionalno povezani i on koristi tu situaciju kao izgovor da provode više vremena zajedno. Da je ona samo prijateljica, verovatno bi joj pružio savete i uputio je na nekog drugog za podršku.

5. Smeju se i dodiruju

Ako ste imali priliku da ih vidite zajedno, možda ste primetili da se često smeju zajedno, imaju interne šale, a povremeno se dodiruju po ruci ili ramenu.

Šta to može značiti: Njih dvoje su proveli dovoljno vremena zajedno da bi izgradili blisku vezu. Da je ona samo prijateljica, ti dodiri bi bili minimalni ili ih uopšte ne bi bilo, a smeh bi bio uključen i vama, umesto da bude interni.

Ako vam ovi znaci deluju poznato, možda je vreme da obratite pažnju na druge indikatore koji bi mogli da potvrde vaše sumnje, piše Your Tango.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter