Izvor: 24 sedam
18.08.2024 u 08:18
0

ZAPALIO SE PANORAMSKI TOČAK: Na desetine povređenih ( VIDEO)

Muzičar Ski Agu je nastupao na festivalu kada je izbio požar, nakon čega se oglasio na svom Instagramu gde je podelio svoj šok sa fanovima

U požaru koji je izbio na panoramskom točku (ili Ferisovom točku) na popularnom muzičkom festivalu u Nemačkoj u blizini Lajpciga, povređeno je 30 ljudi.

Kako se vidi na snimcima sa lica mesta, točak se zapalio tokom vožnje na „Hajfild“ festivalu, koji se održava na jezeru Štrumtal.

Zapalile su se dve gondole, ali uzrok još uvek nije poznat.

Povređeni su odmah odvezeni u bolnicu.

Muzičar Ski Agu je nastupao na festivalu kada je izbio požar, nakon čega se oglasio na svom Instagramu gde je podelio svoj šok sa fanovima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter