Izvor: GLOSSY
18.08.2024 u 11:24
0

EVO KAKO DA TRAJNO OTERATE PAUKOVE IZ KUĆE: Samo jedna trik je potreban da vam zauvek kažu zbogom

Poznato je da paukovi ne vole citruse, a tu činjenicu treba iskoristiti i rešiti ih se na duže staze

Vreli letnji dani doveli su do toga da se životinjice poput paukova množe više nego ikada. U ćoškovima se skupljaju pauci najrazličitijih vrsta, veliki, mali, sa kratkim i dugim nogama.

Ni malo nije prijatno kad ga zateknete kako visi u ćošku ili se još gore spušta sa plafona pravo pred vas.

Svi ljudi koji ne vole insekte dobro znaju  da je borba sa njima često vrlo teška. Ipak, postoje neki trikovi da ih uklonite iz svog doma i bez upotrebe opasnih hemikalija, kojima možete svom domu naneti više štete nego koristi.

KOJI SU SIMPTOMI MAJMUNSKIH BOGINJA: 3 načina prenošenja virusa na koje treba obratiti pažnju

Poznato je da pauci ne vole citruse. Upravo to treba da bude vaše glavno oružje u borbi protiv paukova.

Sve što vam je potrebno jeste da u vodu stavite jedan limun i jednu pomorandžu koje ste isekli na kocke. Kratko prokuvajte a onda tu vodu prohladite i stavite u prskalicu.

Od ćoška do ćoška redom očistite svu paučinu i mreže koje su pauci ispleli. Zatim sva ta mesta koja oni posećuju isprskajte ovom vodom sa mirisom citrusa. Takođe, možete dodati i malo eteričnog ulja mente i time ćete postići još jači efekat.

Nakon što isprskate svoj dom pauci se neće  više vraćati na ta mesta, a vi preventivno možete s vremena na vreme da ponovite ovaj postupak.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter