Izvor: ALO
18.08.2024 u 13:35
0

TRUDNA ŽENA DARKA LAZIĆA MORA NA OPERACIJU: Katarina otkrila istinu, a jedan detalj uznemirio javnost

Ovaj zdravstveni problem ima od detinjstva

Supruzi Darka Lazića, Katarini, ostalo je još mesec dana do porođaja, a sada je progovorila o narednoj trudnoći.

Katarina Lazić veoma je aktivna na društvenim mrežama gde odgovara na pitanja pratilaca, a nakon što je objavila fotografiju sa trudničkim stomakom, mnogi su mislili da se nazire stopalo bebe.

Međutim, kako je Katarina objasnila, u pitanju je zdravstveni problem koji ima od detinjstva.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Lazić (@katarinalazic_24)

– Ne nazire se stopalo bebe, na stomaku iznad pupka se vidi kila. Imala sam je još kao dete, ali nije bila vidljiva dok stomak nije počeo da mi raste. Kako doktor kaže, može da se sredi samo operativnim putem i to kada odlučim da više ne ostajem trudna. Za sada ne mogu ništa da uradim – objasnila je ona.

„Ugojila sam se 3 kilograma u trudnoći“

JELISAVETA ZAPALILA BEZ TEODOSIĆA: Uhvaćena na jahti u njihovom društvu

Inače, mnoge je iznenadilo to što se Katarina za 8 meseci trudnoće ugojila samo 3 kilograma.

– Koliko ćete se ugojiti u trudnoći zavisi isključivo od toga kako se hranite, ali bitnije od forme je to da se hranite zdravo… samo, moracu da vas razočaram, ne trebate da jedete za dvoje, a i pice, slatkiši i slično ne trebaju vašoj bebi, tako da kako god da okrenete od nezdrave hrane nemate nikakvog benefita. Ja sam trenutno 8. mesec i do sad sam se ugojila 3 kg, ne treniram već par meseci jer mi ne prija, ali se sve vreme zdravo hranim. Drage moje žene, bile trudne ili ne volite sebe i mislite na svoje zdravlje, a forma će doći kao rezultat zdravih navika- napisala je ona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter