Izvor: Alo
19.08.2024 u 19:39
0

ĐOKOVIĆ JE PRIHVATIO POZIV: Navijači mu govore da ga odbije

Srbin je ponovo na meti besnih korisnika društvenih mreža.

Pre nego što će nastupiti na US Openu ove godine, Novak Đoković će učestvovati u zanimljivoj manifestaciji koja nema mnogo veze sa tenisom.

NEĆU DA RIZIKUJEM PRE JU-ES OPENA: Italijan se opet žali na povredu

Naime, Srbin je prihvatio poziv da odigra meč u sportu koji se zove piklbol, a pored njega, na crtu će mu izaći Janik Siner i Barbora Krejčikova.

– Spremite se za nešto neverovatno. Imaćete 22. avgusta priliku da gledate Novaka Đokovića, Janika Sinera i Barboru Krejičkovu kako izlaze na teniski teren, ali će igrati novu igru. Da li ste se ikada pitali kako izgleda kada legende igraju drugi sport? Ne propustite takvu šansu – piše u objavi.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter