Izvor: Kurir
19.08.2024 u 21:26
0

LUKSUZ BATO: Nikola Jokić ima skupu kolekciju satova!

Nikola Jokić poznat je kao veliki ljubitelj skupocenih ručnih časovnika, a poslednji u nizu kojim se počastio je i najskuplji.

Košarkašev ručni zglob odnedavno krasi „odemar pige“ (AP) u roze zlatu, čija je tržišna cena neverovatnih 73.000 evra, a s kojim se pojavio na svadbi Nemanje Dangubića i Katarine Lazović.

I NBA PRSTEN BI MENJAO ZA OVU POBEDU: Nikola Jokić bi sve dao za ovaj trofej

Pored ovog aksesoara, Jokić u svojoj kolekciji poseduje i i nekoliko skupocenih sportskih „roleksa“, jedan „kartije“ i „iblo“ („hublot“). Tako jedan od zlatnih „roleksa“ košta 50.000 evra.

Da je veliki ljubitelj ovog brenda, pokazao je i kada je poneo model od roze zlata i s crnim gumenim kaišem od 30.000 evra, kao i jedan jeftiniji od 18.000 evra, a koji je napravljen od nerđajućeg čelika. Njim je privukao veliku pažnju jer ga je nosio na konferencijama za medije tokom finala s Majamijem.

Osim „roleksa“, Jokić ima i jedan ali vredan „iblo“ od 33.000 evra. I on je urađen u roze zlatu, a poseban je po tome što mu je narukvica napravljena od kože aligatora. Ovaj časovnik košarkaš je nosio dok je gledao meč Mege protiv Krke u Hali sportova.

Najjeftiniji u kolekciji je onaj brenda „kartije“, čija je cena 7.000 evra i koji spada u grupu sportskih satova.

Sve u svemu, Jokićeva kolekcija za sada vredi preko 200.000 evra, što i nije tako mnogo, s obzirom na to da naš košarkaš godišnje zarađuje preko 50 miliona dolara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter