Izvor: 24sedam.rs
21.08.2024 u 13:49
0

VREME JE DA MISLIMO NA BUDUĆNOST: 2025. biće godina preporoda!

Kako upravljati Marsovom strašću i stvoriti izuzetan život u narednoj godini

Karmička 2024. godina je prošla svoju polovinu, tako da sada možemo pogledati u budućnost i videti šta nas čeka iza horizonta. Naredna 2025. godina obećava da neće biti ništa manje uzbudljiva i nezaboravna.

Glavna planeta za 2025. godinu je Mars. U pitanju je ratoborna, nesebična i visoko energična planeta. Pored toga, ova planeta je odličan „čistač“.

Ono što nećemo moći u potpunosti da otpustimo u karmičkoj 2024. godini, 2025. će „izbaciti“ iz naših života na sjajan način. Ono čemu smo dugo i uporno težili kroz nevolje proteklih godina, biće nam prezentovano kao glavna nagrada. Svet čeka jedinstvena, uzbudljiva i svetla godina, u kojoj će se od nas tražiti snaga volje, liderstvo i briga za druge.

U pitanju je godina kada treba pokazati hrabrost, originalnost i sportsku disciplinu. Pasivno ležanje može imati neželjene posledice, ali brzo reagovanje u pomoći drugima, dobrotvorni rad i prihvatanje rizika uz dozu adrenalina doneće Marsov blagoslov i transformišuću sreću.

Aktivno, etično i kreativno liderstvo biće glavna strategija za nadolazeću godinu.

Kada su u pitanju poslovi na globalnoj sceni, možemo očekivati kraj međudržavnih sukoba, ali i izbijanje novih. Ipak, ne treba zanemariti agresivnu stranu ratobornog Marsa.

PSI KOMUNICIRAJU SA NAMA: Šta žele da nam kažu?

Savet je da se sledeće godine klonite agitacije i provokacija, kako ne biste pali pod uticaj ove planete.

Što se tiče ljubavnih veza, godina će mnogima doneti prijatna iznenađenja: svetle i uzbudljive romanse, oživljavanje starih osećanja u velikim razmerama, emotivna spajanja. Astrolozi preporučuju da tu energiju Marsa usmerite na takve nove senzacije, kako svakodnevica ne bi izazvala vruće lične nesuglasice među parovima.

U finansijama i poslovanju, Mars će zahtevati strategiju, razmeru i analitički pristup. Veliki i ekološki prihvatljivi projekti su pravi pravac. Međutim, svaki poduhvat u 2025. bi trebalo da otkrije vašu ličnost, jer Mars ne voli ropski i samožrtvujući odnos.

Kreativni manevri mogu doneti pozitivne promene u bilo koji posao, ali puštanje da vas struja nosi bez jasne strukture neće doneti ružičaste rezultate. Samo oslanjajući se na dosadašnje iskustvo, samostalnost i potpunu predanost strastveno voljenom poslu, moći ćete da ostvarite dobre poslovne i finansijske rezultate.

Nakon nestabilnih godina punih neočekivanih promena, 2025. je prva godina u kojoj će unutrašnja podrška i nezavisnost igrati značajniju ulogu.

Da sumiramo, savladajte lekciju o brzini, energiji, putovanju, brizi i velikodušnosti prema svom okruženju, manifestaciji vašeg akumuliranog iskustva, bistrine, originalnosti i kreativnog potencijala.

Tada će 2025. definitivno postati jedna od najpozitvnijih godina, u kojoj će ratoborna strana Marsa postati spasitelj, pretvarajući vaše najdublje snove u stvarnost

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter