Izvor: Kurir
21.08.2024 u 16:00
0

SUDILI SMO SE OKO ZAOSTALE ALIMENTACIJE: Ljiljana o prvom susretu ćerke i folkera

Bivša ljubavnica Dragana Kojića Kebe, Ljiljana Jevremović, sa folkerom ima ćerku, a sada je u javnost iznela nepoznate detalje.

Ljiljana je sada, prvi put, otkrila kako je izgledao susret susret Ine i Kebe kada je ona imala samo 11 godina.

GLUMICA PODNELA ZAHTEV ZA RAZVOD: Dženifer Lopez podnela zahtev za razvod od Bena Afleka

– Na prvu loptu kažem ‘ne, oni su se videli samo kada su vadili krv za analizu’, ali kada sam onoliko emotivna kao što sam bila kod tebe u emisiji prošli put, potisnem neke stvari. Mene su psiholozi savetovali da ja nju posle devete godine pitam da li hoće da ide sa mnom u sudnicu, pa može da bude na hodniku i da ga vidi, ona je uvek govorila ne, ali kada je imala 11 godina, Keba i ja smo se sudili oko zaostale alimentacije i ja sam je pitala da li hoće sa mnom, očekivala sam da kaže ne, međutim je tada rekla da hoće. Mi smo bile na vrhu stepenica, a on je bio pri dnu. Sud se renovirao pa smo bili izmešteni na potkrovlje, neki uzan hodnik je bio, mogao si da se naslonih na jedan zid a da rukom dotakneš drugi. Tada smo mi stajale tu, ona je malo kuckala u telefon, malo ga je gledala – rekla je Ljiljana.

Ljiljana: „Kad ju je video ukočila mu se vilica“

– On kada je nju video, ukočila mu se vilica i ispala mu žvaka iz usta, sakrio se iza nekog stuba, pa stavio naočare za sunce možda je mislio da ga tako neće videti – ne znam šta je video. Kada je ulazio u sudnicu ona je sela sa strane na neku klupu, i kada je izlazio, ona mi je to kasnije pričala, pošto je hodnik uzan, ona je sela na klupu i pružila noge do drugog zida i kaže gleda da li da skloni noge ili ne, pa reko da ne skloni i on se sapleo i produžio dalje. Ova priča ima nastavak ali ja ću da zaplačem ako počnem da pričam. Nije sada vreme da to ispričam, a ne znam ni da li će ikada biti. Svako ko se druži sa njim biće ga sramota ako ja to izgovorim, a trenutno nisam u stanju da kažem šta se desilo – govorila je Ljiljana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter