Izvor: KURIR
22.08.2024 u 13:46
0

NOVAK I SINER NEĆE IGRATI TENIS: Evo šta spremaju u jeku skandala

Situacija Janika Sinera i te kako je aktuelna u svetu tenisa i sporta, a sa njim će uskoro na teren izaći Novak Đoković.

Podsetimo, Italijan je dva puta dobio pozitivne rezultate doping testa, a zbog izostanka ozbiljnije kazne i neubedljivog opravdanja stigao je veliki broj komentara od strane aktivnih i nekadašnjih tenisera i teniserki.

NEVEROVATAN SKANDAL: Atp žestoko oštetio Đokovića, sve zbog dopingovanog Sinera

Sve se to događa neposredno pred početak US Opena, a biće zanimljivo videti kako će se prvi teniser sveta nositi sa ogromnim pritiskom kada krene turnir.

Pre toga, Siner će izaći na teren sa Đokovićem, ali njih dvojica neće igrati tenis.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HEAD Tennis (@head_tennis)

Uz oragnizaciju „Head-a“, proizvođača sportske opreme, Đoković i Siner će igrati piklbol, sport koji podseća na tenis koji je u velikom usponu kada je reč o njegovoj popularnosti.

Početak programa je zakazan za sat vremena posle ponoći po vremenu u Srbiji, a na teren bi sa najbolja dva tenisera na rang listi trebalo da izađu tenisera Barbora Krejčikova i piklbol šampionka Kali Džo Smit.,

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter