Izvor: kurir
22.08.2024 u 14:18
0

SANSKI MOST ZAVIJEN U CRNO NAKON TROSTRUKOG UBISTVA: Trodnevna žalost zbog masakra, napadač operisan i u stabilnom stanju

Trodnevna žalost proglašena je danas na području Opštine Sanski Most, odlučeno je na sednici Opštinskog veća povodom tragičnog događaja koji se dogodio juče u objektu Gimnazije u ovom gradu.

Takođe, doneta je i odluka da se sutra u 11 sati u prostoru gradskog bioskopa održi komemorativna sednica u znak sećanja na ubijene. Očekuje se da posle ove odluke i Vlada Unsko-sanskog kantona proglasi trodnevnu žalost na području čitavog kantona.

TOKOM NOĆI PREVRNUO SE ČAMAC SA ILEGALNIM MIGRANTIMA: Pronađeno četiri tela, izjavio Dačić

Nakon što je danas obavljena obdukcija u Kantonalnoj bolnici u Bihaću, tela žrtava biće vraćena porodicama.

Podsećamo da su u pucnjavi koja se juče u jutarnjim satima dogodila u objektu Gimnazije u Sanskom Mostu, ubijeni direktor ove obrazovne ustanove, Nijaz Halilović, sekretarica Nisveta Kljunić i profesorka engleskog jezika, Gordana Midžan.

Njih je iz automatske puške ubio Mehemed Vukalić, domar, a zatim je pokušao počiniti samoubistvo tako što je sebi pucao u grudi. On je prebačen na UKC Republike Srpske, gde je operisan i njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter