Izvor: BSC HAPPY
23.08.2024 u 08:18
0

DOBRO JUTRO SRBIJO: Siner- doping skandal

Ovog jutra sa našim gostom razgovaramo o dopingu.

  • Ovo nije prvi doping skandal u sportu imamo ih i u prošlosti, možemo da nabrojimo sve sportiste koji su bili uključeni u ovakav neki skandal. Kod ovog gospodina koji je prvi teniser na svetu su pronađene toliko male supstance klostebola, toliko je zanemarljivo, jedan milijarditi deo grama klostebola koji ne može da utiče na sportske performanse i da je neko namerno hteo to da uzme da poboljša sportske performanse taj se baš i ne razume u doping, anaboličke steroide i suplementaciju. Ovaj slučaj je intrigantan baš zbog toga i mi treba da se zapitamo šta se u stvari desilo rekao je trener Nemanja Milović.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter