Izvor: ALO
23.08.2024 u 13:05
0

ĐOKOVIĆ SE POVREDIO: Ovaj detalj je zabrinuo Novakove navijače

Šok u Njujorku.

Novak Đoković se trenutno nalazi u Njujorku gde ga očekuje nastup na poslednjem grend slem turniru u godini – US Openu.

Tokom treninga sa Huanom Martinom del Potrom, ljubitelji tenisa su zapazili da ponovo nosi steznik na kolenu, iako ga je skinuo za vreme prve sesije na „Flešing medouzu“. 
SINERA IZBACUJU SA US OPENA ZBOG DOPING AFERE: Oglasila se WADA o skandalu koji potresa tenis

Samim tim, ponovo je pokrenuta priča o povredi srpskog tenisera, što bi umnogome uticalo na kvalitet njegove igre tokom takmičenja.

Štaviše, portal „Esenšeli sports“ odlazi toliko daleko i piše da bi Nole mogao da odustane od US Opena:

– Ovo može da bude zabrinjavajuće. Ako 37-godišnjak oseća neprijatnost u predelu povrede, šanse su da može da odustane od turnira ili još gore, da ga povreda odvoji od terena na duže vreme.

Važno je napomenuti da su šanse da Novak Đoković ne nastupi na US Openu izuzetno male. Štaviše, skoro nikakve i da je autor spomenutog teksta samo loše obavešten.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter