Izvor: Kurir
23.08.2024 u 16:12
0

DEVOJKU UDARIO VOZ U AUTU: Nije poštovala saobraćajni znak!

Na putnom prelazu između stanica Ramići i Potkozarje, danas u 8.45, putnički voz koji je saobraćao iz Banjaluke ka Prijedoru naleteo je na vozilo koje se u tom trenutku nalazilo na putnom prelazu, a devojka, koja je bila za volanom automobila, nije povređena.

„Po prijavi vanrednog događaja na lice mesta su izašli pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, kao i Komisija za vanredne događaje Željeznica Republike Srpske“, rečeno je iz “Željeznica Republike Srpske” (ŽRS).

DODIK: Republika Srpska nikad nije imala plan za secesiju

Uviđaj je završen, a redovno saobraćanje vozova je uspostavljeno u 10.17 časova.

„Putni prelaz je osiguran ‘Andrejinim krstom’, saobraćajnim znakom STOP i trouglom preglednosti. Željeznice Republike Srpske upozoravaju sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise, obavezno se zaustave ispred putnog prelaza i bezbedno nakon prelaska pruge, nastave vožnju“, kažu iz ŽRS.

Prema nezvaničnim informacijama sa lica mesta, putnica nije poštovala saobraćajnu signalizaciju i našla se na šinama u trenutku nailaska voza. Pretpostavlja se da je mašinovođa srećom uspeo da smanji brzinu, i da je devojku to spasilo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter