Izvor: Kurir
23.08.2024 u 17:57
0

UBIO GA IZ OSVETE: Pucao čoveku u glavu, ali nije stao tu!

Uznemirujući snimak trenutka kada je hladnokrvni ubica ubio 27-godišnjeg muškarca na Glavnoj stanici u Frankfurtu objavljen je na društvenim mrežama.

Na snimku sa nadzorne kamere se vidi kako osumnjičeni 54-godišnjak prilazi žrtvi, koja gleda u nešto u daljini s leđa, i ispaljuje mu nekoliko hitaca u glavu. Ubistvo se dogodilo u utorak oko 21 sat.

SVE OVO RADIMO ZARAD ALAHA: Specijalci upali u ruski zatvor

Desetine putnika koji su bili svedoci brutalnog napada počeli su da beže. Nakon ispaljenog prvog metka, kada je oštećeni već pao na pod, osumnjičeni je pucao u njega još nekoliko puta.

Policija ga je uhapsila nedaleko od mesta zločina. Pištolj kojim je izvršeno ubistvo pronađen je pretresom stanice, koja je zatvorena za saobraćaj oko 25 minuta nakon incidenta.

 

– Pomoć je stigla prekasno za 27-godišnjaka, koji je preminuo na mestu udesa. Obojica su turski državljani – saopštila je frankfurtska policija.

Policija još uvek pokušava da utvrdi motiv ubistva i da li su se dvojica muškaraca poznavala. Turski mediji javljaju da je uzrok napada porodična svađa između porodice žrtve i osumnjičenog koji je držao ćevabdžinicu u Nemačkoj.

Navode i da je oštećeni u maju u Turskoj navodno ubio biznismena, kojeg je optužio za ubistvo brata 2016. godine, pre nego što je pobegao u Nemačku. Biznismenov ujak je ušao u trag 27-godišnjaku i ubio ga iz osvete, pišu turski mediji.

Policija ne može dati informacije o motivu ili njihovoj vezi, jer je istraga još u ranoj fazi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter