Izvor: 24sedam
24.08.2024 u 09:00
0

TRAMP IZJAVIO DA ĆE OBJAVITI DOKUMENTA O UBISTVU KENEDIJA: Javnost će saznati istinu

Tramp je to rekao na predizbornom skupu u Arizoni, gde se u petak pojavio zajedno sa Robertom F. Kenedijem Mlađim

Bivši predsednik SAD i republikanski predsednički kandidat Donald Tramp obećao je da će, ako bude izabran, oformiti nezavisnu predsedničku komisiju za pokušaje atentata, od koje će zatražiti da objavi sve preostale dokumente u vezi sa ubistvom bivšeg predsednika SAD Džona Kenedija.

U KINI VELIKE POPLAVE: Puno ljudi je stradalo i nestalo

Tramp je to rekao na predizbornom skupu u Arizoni, gde se u petak pojavio zajedno sa Robertom F. Kenedijem Mlađim, prenosi portal Aksios.

– Komisija će takođe sprovesti rigoroznu analizu napada od prošlog meseca – rekao je Tramp govoreći o napadu koji je na njega izvršen na skupu u Pensilvaniji.

Ova Trampova izjava usledila je neposredno nakon što je nezavisni kandidat Robert Kenedi Mlađi objavio da suspenduje svoju kampanju i podržao republikanskog predsedničkog kandidata.

Tramp je za CNN rekao da će „verovatno“ Kenediju Mlađem dati poziciju u svojoj administraciji ako se on bude povukao iz predsedničke trke i dao mu podršku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter