Izvor: 24sedam
24.08.2024 u 12:34
0

KAKO SE JOKIĆ ZAHVALIO SVOJIM SAIGRAČIMA: Svakom je poklonio skupoceni sat

Navodno, on se na taj način zahvalio saigračima na uspšeno završenim Olimpijskim igrama

Nikola Jokić je još jednom pokazao kolika je faca, jer je posle osvojene bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Parizu svakom saigraču iz reprezentacije Srbije poklonio po sat, piše Blic.

U pitanju je marka Roleks, a čija je vrednost 32.000 evra, to znači da je najbolji košarkaš sveta iskeširao 350.000 evra, što ćete priznati prilično ozbiljna cifra.

Na taj način se Jokić zahvalio igračima za uspešno leto i velikog uspeha u Parizu gde su pokazali zašto su jedna od najboljih selekcija na svetu.

Inače, igrači su sada na zasluženom odmoru, jer ih uskoro očekuje početak priprema za narednu sezonu.

Za razliku od nekih košarkaša, koji su počele da se spremaju, oni koji dolaze iz Evrope, a za one koji nastupaju u NBA još važi odmor.

Stameni Somborac se trenutno naklazi u Ljubljani gde će večeras nastupati povodom završetka karijere Gorana Dragića.

A, što se tiče klupskih obaveza, Denver i Jokić startuju u NBA ligi 25. oktobra mečom sa Oklahomom na gostovanju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter