Izvor: TANJUG
25.08.2024 u 19:02
0

PREDSEDNIK VUČIĆ NA GRADILIŠTU EXPO: U Surčinu je razovarao sa radnicima

Vučić sa radnicima na gradilištu EXPO: Beskrajno vam hvala na trudu i posvećenosti

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas gradilište EXPO u Surčinu gde je razgovarao sa radnicima, kako bi im se zahvalio na trudu i posvećenosti tome da svi radovi budu završeni na vreme.

„Posetio sam naše vredne neimare na EXPO gradilištu, doneo im, a šta drugo, nego sendviče i jabuke i uživao u razgovoru sa njima. Ovi divni ljudi rade i na 40 stepeni Celzijusa vredno i bez prekida u više dnevnih smena. Beskrajno im hvala na trudu i posvećenosti“, napisao je Vučić.

Vučić je u video-snimku objavljenom na svom Fejsbuk nalogu istakao da svi radnici rade vredno i marljvio i da je ponosan na njih.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter