Izvor: Kurir
26.08.2024 u 08:52
0

SEVERINA PRIVEDENA NA SRPSKOJ GRANICI: A ovim pevačima je zabranjen ulazak u Srbiju

Hrvatska pevačica Severina je u nedelju veče privedena na našoj granici. Kako izvor navodi, srpska policija je sprovela redovnu proceduru, kao i za sve čije izjave naši državni organi procene kao sporne. Nakon razgovora sa nadležnim organima, Severina je puštena da uđe u Srbiju, ali se ona samoinicijativno vratila u Hrvatsku.

Postoje i oni kojima je zbog sličnih postupaka ulazak u Srbiju zabranjen.

PEVAČ OPET U BOLNICI: „Kad se vratim iz bolnice lagano nazad u život“

Selma Bajrami

Bosanska pevačica Selma Bajrami zabranjen je ulazak u Srbiju.

Selma Bajrami šokirala je sve kada je na jednom svom nastupu pokazala dvoglavog orla.

Sadik Hasanović

Sadiku Hasanoviću, finalisti „Zvezda Granda“, zabranjen je ulaz u Srbiju zbog snimaka na kojima peva nacionalističke pesme. Kako se ranije pravdao Hasanović, tada je imao samo 12-13 godina i nije razmišljao o tome da nose poruku mržnje pesme koje je pevao.

„Imao sam samo 12-13 godina, nisam razmišljao da ona nosi poruku mržnje prema ikome. Bio sam klinac“, pravdao se tada Hasanović. Međutim, Hasanović je ponovo šokirao nakon što mu je zabranjen ulazak u našu zemlju, kako je sam objavio.

Hasanović kaže da nije ni pokušao da dođe u našu zemlju već u njegov Novi Pazar.

Jadranka Barjaktarević

Pre tri godine crnogorskoj pevačici Jadranki Barjaktarević je takođe zabranjen ulazak u Srbiju nakon što je na jednoj političkoj proslavi u Crnoj Gori jasno izmenila tekst numere, te umesto „Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine“, pevala „Ne može nam niko ništa jači smo od Srbije“. Jadranka je nešto kasnije vraćena sa srpske granice, kada je iz Crne Gore krenula ka Beogradu, a odluka o zabrani ulaska u Srbiju stupila je na snagu odmah.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter