Izvor: Blic
26.08.2024 u 09:49
0

SUDAR AUTOMOBILA I TERETNOG VOZA: Vozač prelazio prugu na nedozvoljenom mestu

Danas u 06:15 sati između stanica Novi Sad Ranžirna i Futog, na mestu koje nije predviđeno za prelazak preko pruge, neoprezni vozač putničkog vozila je pokušao da pređe prugu i tom prilikom je udario u bok lokomotive teretnog voza

Kako je saopšteno iz Srbija Kargoa, u nezgodi nije bilo povređenih.

Teretni „Cosco“ voz je u svom sastavu imao 19 vagona i saobraćao je iz Preševa za Suboticu.

Na licu mesta nalazi se policija, kao i zajednička komisija preduzeća „Infrastruktura železnica Srbije“ i „“Srbija Kargo“, koja će utvrditi uzrok vanrednog događaja, navode u saopštenju.

Srbija Kargo a.d. i ovog puta upućuje apel da se poštuju propisi i pravila drumske signalizacije, kao i da se pruga prelazi isključivo na putnim prelazima, jer je to jedini način da se spreče nesreće i sačuvaju ljudski životi“, poručili su iz kompanije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter