Izvor: Alo
26.08.2024 u 12:40
0

VREME I GODINE ĆE POKAZATI SVE: Naša pevačica pokazala kako čuva uspomene pokojnog supruga

Nebojša, koji je od nje bio stariji 24 godine je iznenada preminuo od posledica srčanog udara

Pevačica Aleksandra Tadić Cipka (29) je pre tri meseca ostala bez supruga Nebojše Jarina Stojićevića.

MELINA DŽINOVIĆ NAPUSTILA SRBIJU: Evo šta je mesecima krila od svih!

Nebojša, koji je od nje bio stariji 24 godine je iznenada preminuo od posledica srčanog udara.

Aleksandra je jedva preživela sahranu, u jednom trenutku joj je i pozlilo, a posle 40-dnevnog pomena suprugu, vratila poslovnim obavezama. Koliko i dalje pati za njim, pokazuje na razne načine.

Gotovo svakodnevno na društvenim mrežama Aleksandra objavljuje zajedničke uspomene, često i Nebojšine fotografije.

Ona je nedavno istetovirala njegovo ime, a sada je pokazala kako još čuva uspomenu na pokojnog muža.

Cipka je podelila na Instagramu Nebojšin portret, a uz to je istakla da će vreme pokazati da li je njihova ljubav bila prava, budući da nailazi na negativne komentare zbog velike razlike u godinama sa pokojnim partnerom.

– Vreme i godine će pokazati sve, da istina je. Ali na naš način, to vam kažu Nebojša i Aleksandra, Jarin i Cipka, Neka i Mica. Hvala mom bratu što je naslikao moju ikonu! I da, slučajno sam danas u šalvarama moje bake – napisala je Aleksandra.

P, Aleksandra se nedavno u svom obraćanju obratila svima koji je negativno komentarišu, a osvrnula se i na razliku u godinama sa pokojnim suprugom.

– Moj muž i ja… Moj Neka i njegova Mica. Sve što smo imali da kažemo rekli smo jedno drugom za života zemaljskog, ne za društvene mreže i za javnost. U ovom postu neće biti nikakve patetike jer to nije naš stil. Samo ću vam reći da sam zahvalna Bogu što nas je spojio i što smo doživeli da smo jedna duša u dva tela. Retke su takve ljubavi, ali postoje. Zajedno odavde do večnosti! – napisala je ona i dodala:

– Fascinantno mi je bilo računanje razlike u godinama između nas dvoje, ostavljam matematičarima da računaju i dalje. Mi smo poznati po tome koliko nas interesuju tudja mišljenja i pričice, naše je bilo da budemo to što jesmo i mi smo svoje želje i snove ispunili. Čaršijski džukci i džukelice ostavljam vam da razvijate filmove u svojoj glavi jer vi znate sve, puštam vas i da pravite senzacije baš ste me fino zabavili svojim pričama. Sladite se onim što vi mislite, verujem da vam je tako lakše, a mi volimo da pomažemo ljudima i da olakšavamo tuđe brige i probleme.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter