Izvor: BSC HAPPY
26.08.2024 u 21:09
0

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Snouden optužio Makrona za hapšenje Durova

"Aktuelnosti“ su emisija na Happy televiziji koja se emituje svako jutro od 10.00 i veče od 20.00 časova. Obrađuje mahom političke teme, a od početka specijalne vojne operacije u Ukrajini i rata u Izraelu, bavi se dominantno rusko-ukrajinskim i izraelsko-palestinskim sukobom

  • Jasno je da je ovo još jedan pokušaj zapada da stave pod kolektivnu kontrolu sve što mogu, gde je moguće doći do informacija i onoga što se dešava to je suština svega ovoga, gde je sada meta Telegram odnosno Pavel Durov njegov osnivač, ljudi upozoravaju da je društvena mreža X sledeća na udaru. Svet kolektivnog zapada odnosno duboka država je stavila pod kontrolu odavno sve mejnstrim medije na zapadu zato nema suštinske razlike u izveštavanju rekao je glavni urednik RT Balkan Nikola Vrzić.
  • Od početka specijalne vojne operacije u Ukrajini u borbi protiv nacizma i postavljanja ovih ciljeva koje je postavio Vladimir Putin oni su sa 36 gigavat sati koliki su bili kapaciteti palili sada na četvrtinu izgubili su faktički 90% rekao je ekonomista Mr Nebojša Berak.
  • Ukidanje Ukrajinske pravoslavne crkve je samo jedan širi okvir koji se događa duže vreme, to je jedan segment hibridne operacije protiv Ruskog stanovništva odnosno protiv pravoslavnog stanovništva generalno rekao je Vladimir Prebiračević ( Srpsko-ruski centar „Majak“)
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter